Raumalle Purjehtijankadun merelliseen ympäristöön rakennetaan neljä modernia Hevi kivitalot Oy:n valmistamaa ekologista taloa.

Raum 47 tuo selkeää muotokieltä, merinäkymät sekä tinkimätöntä laatua pientaloasumiseen.


Korkealaatuista ja terveellistä asumista sekä liikkumisen helppoutta ilman omakotitalon rasitteita. Talojen kerrosalat ovat noin 150 m2. ja huoneistoala 130 m2. Talojen arkkitehtuuri on palkittua HEVI kivitalot Oy:n käsialaa.


Talot sijoittuvat etelärinteelle, josta näkymiä Syvärauman lahdelle. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota sisätilojen muunneltavuuteen sekä luonnonvalon hyödyntämiseen.  Saman katon alla ovat asuintilat, saunaosasto ja varastotilat sekä autotalli, josta kulku toisen kerroksen asuintilaan vaivattomasti mm. hissillä. Varsinaista pihaa asuntoihin ei kuulu, vaan terassi ja kahteen suuntaan levittyvä suuri oleskeluparveke. Talon pohjaratkaisuun ja sisustukseen voi vaikuttaa, joten saatte juuri sellaisen kodin, jossa viihdytte ja missä on hyvä olla.

Rakennamme kestäviä unelmia


HEVI kivitalojen osaaminen perustuu pitkäjänteiseen ja rohkeaan tuotekehitykseen. Sen taustalla on rakennusalan eri sukupolvia yhdistävä kehittymisen halu ja monipuolinen kokemus alasta. Yrityksellemme on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippu-tunnukset. Talomme ovat jo valmiiksi energiatehokkaita, ja niiden hiilijalanjälki on pieni.

HEVI kivitalojen tyytyväisiä asiakkaita löytyy ympäri Suomea. Olemme tunnettu tekijä erityisesti pääkaupunkiseudulla, missä olemme toteuttamassa ja toteuttaneet niin avaimet käteen -talotoimituksia kuin laajoja asuinaluehankkeitakin. Meille on kunnia-asia että aikataulut pitävät, yhteistyö toimii ja asiakkaidemme odotukset täyttyvät ja jopa ylittyvät.


Haluamme olla merkittävä, suomalaisen rakennusteollisuuden tulevaisuutta määrittävä toimija, perheyrityksen mutkattomuudella ja luotettavuudella.

Ota yhteyttä

Oili Kuusinen
. . . . . . . . . . . .
040 7577 891
oili@fajanssi.fi


Toimitusjohtaja
Kiinteistönvälittäjä LKV,

Kaupanvahvistaja

Savilankatu 6
26100 Rauma

044 7477 800
asuntokauppa@fajanssi.fi

© 2019